Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Η Σιωπή


Η Σιωπή δεν έχει κενά...
αυτά τα γεμίζουν σταθερά οι αναίτιες απουσίες
μα κι οι  απούσες παρουσίες που στοιχειώνουν
τις στιγμές.Η ουσία δεν ξεφτίζει.Ανάσα είναι
ν'αποδέχεσαι το τίμημα της όποιας επιλογής σου.
Οι πειρατές πόθοι δεν οδηγούν πάντα
σε λεηλατημένες στιγμές.Πόσοι πια μπορούν 
ν'ανάβουν τσιγάρο απ'την αστραπή;
Πόσοι αντέχουν να αφήνονται χωρίς
να επενδύουν;





8 σχόλια:

D.Angel είπε...

Ελα ντε;;;Πόσοι;

Φιλιά πολλά κοριτσάκι μου!
Καλό σου απόγευμα

AERIKO είπε...

Τα ωραιότερα λουλούδια ανθίζουν στις ρωγμές των βράχων.Λιγοι ελάχιστοι ευτυχώς φτάνουν ως εκεί κι ανταμώνουν την ουσια και την ομορφια της Ζωης και της Αληθειας.Ολα είναι τοσο απλά..τελικά.!! Ομορφο βραδάκι Αγγελε μου.Φιλιά κι απο μένα.!! :))

D.Angel είπε...

Μα...γι αυτό έχουν αξία!
Ξεχωρίζουν απ το πλήθος!
Φιλιά πολλά και πάλι Αερικό μου!
Σμουατς

AERIKO είπε...

....H εξαίρεση αμετανόητα δεν θα επιβεβαιώνει ποτε κανενα κανόνα.Τα ωραιοτερα εξω απο χαρτες και προβλέψεις βρισκονται.! Χαμόγελο και Φιλί.! :)

thalassaki είπε...

H ουσία δεν ξεφτίζει ποτέ, γλυκό μου κορίτσι, κι είναι αλήθεια πως κάθε φορά που σε διαβάζω ξαναβρίσκω τον εαυτό μου. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά ν' αντέχεις εκεί μου είσαι, να περνάς όμορφες στιγμές, να γεύεσαι τις πολύτιμες σιωπές. Πάντα σε σκέφτομαι με πολλή αγάπη κι εκτίμηση. Φιλιά, καλή σου μέρα

AERIKO είπε...

Είμαι δυο χρόνια στο νετ κι ετοιμάζομαι να γράψω και βιβλίο σχετικά..έτσι να γελάσει ο κάθε πικραμένος.Εσυ τα ξέρεις..γιατί άξια μαζι με το Θοδωρή τιμάτε τη λέξη Φιλία και Ανθρωπιά και δεν κρύβεστε πίσω απο ένα νικ ξεγελώντας τον εαυτό σας και τον κόσμο.Αντέχουμε και το ξέρεις είμαστε απο την στόφα των ανθρώπων που δεν πουλάμε ούτε πουλιόμαστε..κι η ίδια η ζωη δημιουργεί τις συνθηκες και τα γεγονοτα της επώδυνης λύτρωσης μας απ ότι μας βαραίνει και μας εμποδίζει ν'ανασαίνουμε καθαρά.Τα ιστολόγια μας είναι εκφραση ψυχης για την πάρτη μας και για όποιον περαστικό μπορεί ν'άνασαίνει λέξεις και έννοιες ξεχασμένες πια.

Καλύτερα απο ποτέ έτσι νιώθω κι έτσι είμαι και περήφανη που χαράζω πορεία στη ζωή χωρίς εξαρτήσεις ψέμματα και ανισορροπες συμπεριφορές.Το να ζεις το παρον χωρις τυψεις και ενοχές και απωθημένα ειναι πολυτιμο.Και τη δική μου σκέψη και αγάπη σταθερά.Καλημέρα Χαμόγελο και Φιλί.!! :))

Γιώτα είπε...

Οι σιωπές είναι η ομορφιά που γεμίζει το μέσα μας.... ο χρόνος ξέρει να χαρίζει χαμόγελα!!
Πολλά φιλιά σου στέλνω... για τις απουσίες και τις επιβεβλημένες σιωπές μου!
Καλό απόγευμα... καλή συνέχεια...

AERIKO είπε...

Η Σιωπή είναι γαληνη και ηρεμια ψυχης.Έτσι όπως κατάντησαν οι λέξεις Γιώτα μου με σιωπές μετράμε τις αντοχές μας.Και ο χρόνος και η Ζωή ξέρουν.Το ανθρώπινο είδος παραμένει ανεπίδεκτο μαθήσεως.Καλη επιτυχία στη Μελίνα και σε όλα τα παιδιά αυτές τις μέρες..εμείς θα τα ξαναπούμε κι απο κοντά.!!
Χαμογελο και πολλά φιλιά.! :))