Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Η απογύμνωση του Θέλω..

.. είναι η ανάσταση 
του Μπορώ.







Όταν η καρδιά αιμορραγεί 
η ψυχή δικαιούται να σωπαίνει 
μπαίνοντας σε καταστολή..
τότε μιλά ο πόνος..
και αν και αμείλικτος 
είναι η μόνη δύναμη 
που ανασυνθέτει το είναι μας


πάντα νύχτα με άγρυπνα βλέφαρα.. 
διασχίζει η αντοχή 
 το απόκρημνο του είναι μας 
μόνο τότε στρώνει η μοναχικότητα 
τα άστρα  της καταγής για να ξυπνήσει 
 της Καρδιάς η αλήθεια



10 σχόλια:

kaiti1964 είπε...

Σιωπή για να ακούσουμε τον πόνο που θα μας οδηγήσει στην αλήθεια μας...

Απο τις πιο όμορφες αναρτήσεις!!!!!!

Φιλιά πολλά Μαρία μου και την αγάπη μου σταθερά !!!!!!

AERIKO είπε...

Ας ειναι μονόδρομος, αν αξίζει μπαίνεις κι αντίθετα.Και στη Σιωπή και στην έκφραση και στη Ζωή..οι ατίθασοι δεν ντυνουν με κουρελια το ειναι τους.Φιλουρες πολλες..αιντε επεστρεφε σιγα σιγα..ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣΣΣ..!!! :))

Ανώνυμος είπε...

«Ἐσύ γνωρίζεις ὅτι θέλω καί δέν δύναμαι. Ἐσύ ὅμως, ἄν θέλης, δύνασαι· καί ἄν δέν θέλης, ὅπως θέλεις καί ὅταν θέλης».

AERIKO είπε...

ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ..!!
Η αληθινή αγάπη δεν απαιτεί, αλλά θυσιαστικά προσφέρει!

Το παράπονο μου ένα.! Yπέρβαση θέλω..γιατι με όλη την ψυχη και την καρδια αγαπαω μα φωλιές δεν χαλώ.-

Ανώνυμος είπε...

δεν απαιτεί,δεν επαιτεί,μα ο Παυλος τα λέει καλύτερα..
Η υπέρβαση είναι τόσο δύσκολη όσο μεγάλη σου φαίνεται η βάση που πάλι εσύ θέτεις.Κι αμα αγαπάς κ δε χαλάς φωλιές,καλά αγαπάς θα πω με απλό σκεπτικό,οπότε... τι πλέον θέλεις;

AERIKO είπε...

Τιποτε δε θελω..ευγνωμων ειμαι που εχω Υγεια εγω και οι ανθρωποι που αγαπαω..το ιδιο ευχομαι απο καρδιας σε ολο τον κοσμο.

Υμνω αυτο που απαξιωνετε εσεις..γιατι δεν αμφιβαλλω πια για το ποιος χαλασε τη δικη μου φωλια..εν τελει στο νετ πηρα ενα μεγαλο ζωης μαθημα..Καληνυχτα σου..και την επομενη φορα με το ονοματακι σου παρακαλω..οι κουκουλες δεν ειν του γουστου μου.

Πεφτάγγελος είπε...

Τί απαξιώνουμε εμείς ενώ το υμνείς εσύ; xD λίγο γενική κι αόριστη η εξαίρεσή σου απ'το ανθρώπινο σύνολο,εκτός κι αν δεν την κατάλαβα,οπότε σοζ ^.^
Μα είπες υπέρβαση θες,ενώ αγαπάς με όλη τη ψυχή και τη καρδιά και φωλιές δε χαλάς (κι αυτό για μένα πχ είναι τεράστια υπέρβαση).και καλά κάνεις κ είσαι ευγνώμων,έχει πέσει έλλειψη,κι υγεία νά'χεις και όλα τα καλά και όμορφα απάνω στη ψυχή σου.

AERIKO είπε...

Mιλάς με ένα Aeriko...σαφως και δεν ειναι αόριστη η εξαιρεση μου απ το ανθρώπινο είδος..δεν χαλω φωλιές και δεν απαξιώνω την Αγάπη..αντιθέτως την Υμνω..οταν δεν έχεις αυτό που θελεις αγαπάς αυτα τα μικρα απλα που εχεις..γιατι είμαστε προσωρινοί εδω στο εντελώς όμως...έκπτωτοι άγγελοι που εχουμε χρεος ψυχης μεσα απο τη ζωη να ανοιξουμε δρομο καθαρό για την ουσία μας..και η ουσία μας είναι ο Ουρανός..και ολοι μας πρεπει να αγγιξουμε ενα καθαρό κομματι του μεσα μας εν ζωη.

Όμορφη μερα να έχεις.

Πεφτάγγελος είπε...

έχεις λοιπόν πολλά περισσότερα κοινά με το ανθρώπινο είδος που δικαίως,λοιπόν,θαρρείς πώς παραμέρισες ή υπερέβεις (;;)
Κι από σκονισμένους πεφτάγγελους,αλλοπαρμένα αερικά,σκανδαλιάρικα καλικαντζάρια,κακομούτσουνα στοιχειά και αληθείς ανθρώπους τίγκα ο κόσμος κι ο καθείς στον δικό του.
Στη κοινή εφαπτωμένη των άπειρων εγωκεντρικών-συνηθως- κόσμων μοιράζεται ό,τι ζωντανό και φωτεινό και καθαρό φωλιάζει μέσα μας.Εκτός κι αν κατακλυστούμε απο ό,τι αγαπάμε,κάνουμε ενα μακροβούτι στην ουσία μας και μετά απλά σα τη σερβιέτα,δε περπατάς,πετάς.
γιατί νομίζω ότι διαφωνείς ενώ συμφωνούμε; >.< Ειρήνευε ^.^

AERIKO είπε...

Συμφωνούμε Άγγελε...:) Ειρηνευω και δημιουργω με θεα το αμιλητο και συντροφια τα θελω της ψυχης μου.Καλημερα Χαμογελαστη τωρα. :))