Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Είναι..


Γενναίο...άθραυστο...αυτοσαρκαστικά αληθινό
και σταθερά ανυπεράσπιστα ωραίο να γνωρίζεις
γιατι..ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να ξενυχτήσει
κάποιον απ'τους ασέληνους πικρούς συλλογισμούς σου.






Διότι πολύ απλά δεν είσαι ευθυνόφοβος
γι'αυτο και θεωρείσαι  ο Λάθος
Άνθρωπος
που δεν αρκείσαι στο λίγο
που δεν επενδύεις  στο πολύ

Φίλιππε...



Η στιγμή που εμείς της ζωής τα ψυχοπούλια

μοιραζόμαστε άρτο ψυχής...
Αυτο μετρά..κι αυτό μένει.





Πόσος δρομος ...για να πλάσεις 
ανάμεσα στο ναι και στο όχι, 
ζωή, αλήθεια και ύπαρξη; 
















Όσες φορές κι αν φάς τα μούτρα σου
απ'το είναι σου δεν μπορείς να αποδράσεις.




10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βρισκω Λογια ΜΑΡΙΑ για την πικρα που Νιωθω..για τη Λυπη που δυστυχως δεν λειπει Οταν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ και ειναι αλλοι ΕΔΩ και αλλοι ΕΚΕΙ../Που συλλεγουν ΜΑΡΙΑ απο εδω και απο εκει...Χωρις πρωτα να εχουν Βιωσει γιατι το Βιωμα κοβει-πετσοκοβει τα ΦΤΕΡΑ στα ΔΥΟ.../ΑΤΟΠΟ το σχολιο μου Οπως ΑΤΟΠΗ και εγω η Ιδια που ΛΑΧΤΑΡΗΣΑ.. οτι εδω μεσα Υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ με χαρα ΚΑΙ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ αλλα αυτα ειναι Ψιλα γραμματα Θαυματα πια ετσι δεν ειναι;/Εγινα ΘρυψΑΛΛΑκι λοιπον ΜΑΡΙΑ κι εγω ανορθογραφο..//(μαρια)

Νimertis είπε...

έτσι ακριβώς Μαρία μου... από το ειναι σου δεν μπορείς να αποδράσεις... ακόμη και στο μεγάλο ζόρι, ακόμα και στην τεχνητή διαφυγή... νομίζεις ότι μπορείς... όμως κάνεις απλά κυκλους δεμένους γύρω από έναν πάσαλο...

εχεις την αγάπη μου φίλη μου...

Eυαγγελία είπε...

"Η στιγμή που εμείς της ζωής τα ψυχοπούλια
μοιραζόμαστε άρτο ψυχής... Αυτο μετρά..κι αυτό μένει."

Xορταίνει η ψυχή μου απ' το νόστιμο καρβέλι σου που μοσχοβολά, και μου αρκούν λίγα μόνο ψίχουλα απ' αυτά που εδώ μέσα μοιραζόμαστε ~ ετσιδά ευφραίνεται η καρδιά μου.

Σε φιλώ γλυκά ~ Καλοξημέρωτη να 'σαι..!!

AERIKO είπε...

Ναι...ξέρω..η πίκρα κατακάθεται..και αν δεν καταφύγεις στο σωτήριο αυτοσαρκασμό τοτε σε κυριευει..και δηλητηριάζει η άτιμη τις στιγμές..κι ειναι τοσο πολυτιμες οι στιγμες της ζωής αλλα κι αυτό μονο με ψυχη μπορούμε να το χωρέσουμε.Υπαρχουν Μαρια Άνθρωποι με Φως στην Ψυχή..εχω εδω μια πεταλούδα..ξερεις ποια λέω..που αποδεικνύει έμπρακτα οτι υπαχουν..είμαστε είδος υπο εξαφάνιση αλλα αντεχουμε ακομη κι αυτο ειναι το σπουδαιότερο.Ο Πόνος ειναι μαθητεία..κι η ζωη θρανίο.Δεν βιαζομαι να αποφοιτήσω..Εσύ; :)

Moυ λείπει το τραγούδι σου..εκανε το θαυμα να αναγεννιέται μέσα μου..Μη μασας..εμεις είμαστε αμετανόητοι οδοιπόροι..ακουμε τον ψιθυρο του προγονικού ιερού..και θυσιάζουμε καρδιά για να ξεδιψουν τα ψυχοπουλια τ ουρανου.Λιγο είναι..;

Σ'Αγαπώ Μαράκι..οι παύλες σου είναι σκαλοπάτια ανοδικά..οπως κι η δικη μου τελεία η πληρης αποδοχη του μάταιου κι ας μην υπάρχει τέλος που να εξιλεώνει την αρχή.

Φιλί και χαμόγελο τρυφερό σου στελνω.:))

AERIKO είπε...

Δεν γίνεται να ξεφύγουμε απ την επίγνωση αγαπημένε μου Αντώνη ..περπατήσαμε πολύ για να φτάσουμε ως εδώ..νυχτες και νυχτες αγρυπνες μας οδήγησαν στην επάγρυπνη ενσυναίσθηση...ερωτευεσαι την αφορμη φλερταρεις με το ενδεχομενο αλλα σε κερδιζει η αιτία..σε κερδιζει το ουσιαστικο το αγαπας το περιέχεις..και ειναι γενναια υπερβατικό να ωριμάζεις χωρίς να σαπίζεις εν ζωή.

Σε Φιλώ.:))

AERIKO είπε...

Ψυχή με ψυχή αναγνωρίζονται οι Άνθρωποι Αοράτη μου.Ειναι η μόνη ομορφιά του Ιντερνετ αυτή..να μοιραζόμαστε κι απο εδω τις αγωνιες την ανησυχια μας τους προβληματισμούς το χαμόγελο το δακρυ κομματια της υπαρξιακής μας τραγικότητας.

Με σιωπες και με πραξεις το Μαζι τον Ανθρωπων ειναι η μονη ελπιδα στη ζοφερη καθημερινοτητα αλλα και στο αυριο που μας ετοιμάζουν.

Να εχεις ενα ξεκούραστο Σ/Κ Αοράτη μου.Χαμόγελο και φιλια σου στελνω απο τον επιτελους χειμωνιατικο Νότο.:))

kaiti1964 είπε...

Το πιο μεγάλο στοίχημα κερδίζεται απ την επιλογή του δρόμου που οδηγεί εντός....η συνάντηση με το είναι μας θέλει επίμονη γενναιότητα ...

Μαρία μου τα λόγια σου είναι κοφτερές λεπίδες !!!!!

Φιλιά πολλά και την αγάπη μου σου στέλνω !!!!!

AERIKO είπε...

Eπίμονη γενναιότητα..εντός και προσπάθεια κατανόησης των ανερμήνευτων εκτός..

Εντός εκτός και επι τα αυτά..μια Ψυχή έχουμε..αυτη μάς ανήκει..οι πράξεις μας χρωματίζουν την αύρα της.

Καλό Ξημέρωμα επι της Κυριολεξίας Καίτη μου..διότι μεταφορικά
έχουμε δρόμο πολύ ακόμα. Σε Φιλώ. :))

Unknown είπε...

..... Σέ..... Ως 'Αερικό' και Ψυχοπούλι..., Πούλια για τα 'Πεσιματαμου' ... για Σένα.., Να σε 'εχω γδύσει χίλιες και μια νύχτες... Γιατί στην Ψυχή μου .. Εχεις μιλήσει ........// Καλές σου γιορτές μέ '' Θραυσματα αλήθειας΄΄ και Ματιάς, Ψυχοσωμτ'ος σου...//

AERIKO είπε...

Καλές Γιορτές Παντελή...με ονειρο αλλα και λογισμο και με στιγμες επι της πραγματικοτητας ομορφες..Εμεις τα ψυχοπουλια πάντα θα δειπνουμε φετα ουρανου..να κοιτας ψηλα και μεσα σου φιλε μου..ψηλα εκει ειναι η αγαπη στην πιο καθαρη της μορφη..αυτη που κανεις ανθρωπος επι γης οσο και να θελει δεν μπορει να στη δωσει..διοτι εχει αξεκαθαριστους λογαριασμους με το εγω του..

:))