Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Mια Ανυπότακτη Αλήθεια...






Ένα τραγούδι 
πολυτιμο για όλους αυτούς 

που η αλήθεια τους κοιτά την ψυχή τους 




 ταπεινόφρονα


ενσυναίσθητα


τρυφερά
















Μια αλήθεια που δεν υποτάσσεται 


παρά υποχωρεί







τρεις πολυτιμες σταθερές.




Αξιοπρέπεια 


Ελευθερία


Αγάπη.





12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι μου....

θαυμάζω το μυαλό σου, την καρδια και την ψυχή σου!!...

γινεται αγαπημενη αναρτηση ετουτη!!!

.... ενα κομματι ψυχής .. που παντα θελει να γυρισει πισω...

και αυτή η αγαπη... που γλυκα συντροφεύει...

καλημερα καλη κυριακη με φιλια και αγκαλιες..

thalassaki είπε...

Το θέμα - και η πραγματική σύγκρουση πιστεύω - με το παρελθόν είναι ότι δε βρίσκεται ποτέ αρκετά πίσω. Μπερδεύεται πάντα στη στιγμή και το τώρα μας, έτσι ώστε μια φαινομενική επιστροφή να μην είναι παρά μια ουσιαστική παλινδρόμηση ανάμεσα σε προηγούμενα και τωρινά συναισθήματα. Μια ζεστή αγκαλιά με απέραντη αγάπη κι εκτίμηση σ' εσένα που μπορείς και κρατάς με ακεραιότητα τούτες τις ανθρώπινες παλινδρομήσεις :*

Δακανάλη Μαρία είπε...

Να έχεις μια όμορφη Κυριακή!!!!
Ανυπότακτη Αλήθεια οι Στιγμές, οι Ψυχές, τα Συναισθήματα και ότι έρχεται ως Ανάμνηση από το χρονοντούλαπο και μπερδεύει το Παρόν ... γλυκιές αναμνήσεις !!!

Χάρης Ελευθεριάδης είπε...

πως να στρατεύσεις τέτοια συναίσθηματα καλημέρα...; :)))

D.Angel είπε...

3 τόσο δα λεξούλες
με τεράστιες έννοιες!
Καλησπέρες πολλέςςςςς
Υπέροχη για άλλη μια φορά!

Φιλάκιααααααααααααααααα

AERIKO είπε...

Δεν ξέρω αν θυμάσαι την ταινία..εγω στη θέση της θα γυρνουσα το κεφαλι και όχι μονο θα κοιτουσα πίσω αλλά θα έμενα στην αγκαλιά του μόνιμα.Τελικά ξέρεις τι..ειναι πολυ άδικο μα πολύ όμως να ζείς με κάποιον να έχεις την αγία υποτιθέμενη οικογένεια και τη νορμάλ ζωή..και να σκέφτεσαι να αγαπάς και να νοσταλγείς άλλον.Όταν δε αυτος ο άλλος ειναι η παιδική σου αγάπη και σου ζητά να μείνεις γιατί να φεύγεις κλαίγοντας..;

Θα μου πεις..άλλες εποχές τοτε..όχι όλες οι εποχές σε αυτο το θεμα ειναι οι ίδιες..απλά παλιότερα ήθελε περισσότερα κότσια να ακολουθήσεις την καρδιά.


Kαι γιατί να γερνάμε δίπλα σε ανθρώπους "ξένους";

Aξιοπρέπεια σημαίνει εντιμότητα ..για αυτο κάποιοι απο εμας απο εντιμότητα μένουμε μόνοι μας.

Πως να διαπραγματευτουμε τα αυτονόητα..και πως να αποδεχτουμε την κακαθλιότητα που εισπράττουν κατα διαστήματα τα μάτια τα αυτιά και η ψυχή μας;

H Aγάπη συντροφεύει με πράξεις και είναι παρόν όχι αναμνηση εξαιρείται η περίπτωση της απώλειας απο θάνατο.Εκεί ναι..εκει νοσταλγείς οσα δεν πρόλαβες να μοιραστείς να εκφράσεις και να ζήσεις.

Χαμόγελο και πολλά Φιλιά σου αφήνω.:))

AERIKO είπε...

Η Πραγματική σύγκρουση με το παρελθόν αγαπημένε μου Φλοίσβε είναι ότι δεν μπορούμε όσο κι αν θέλουμε να γυρίσουμε το Χρόνο πίσω και να πράξουμε αλλοιώς.Και καλύτερα που δεν μπορούμε..διαφορετικά πως θα μαθαίναμε..πως θα γνωρίζαμε τις βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας και των συναισθημάτων μας;

To Tώρα είναι χρόνος ουσιαστικός όταν μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτόν συγχωρώντας τη μνημη του παρελθόντος που σε πονεσε..όχι κουκουλώνοντας την.

Εαν την αρνηθούμε βιαστικά θα μας πίνει το αίμα ωσπου να ζούμε.

Το παρόν το κερδίζουμε δεν μας χαρίζεται απολύτως τιποτε και το ξέρεις.

Όμορφο βραδάκι Ελένη μου μεγάλη αγκαλιά και σταθερά το πιο Τρυφερό μου φιλί για σένα.:))

AERIKO είπε...

Όμορφη ήταν Τριανταφυλλένια μου ο καιρός ακόμα καλός εδω παλι στα βουνά χάθηκα..:)

Έαν η αναμνηση έρχεται τρυφερή και αφήνει χαμόγελο εξαρτάται απο εμάς απο τον εσωτερικό μας αγώνα και μόνο.Το χρονοντούλαπο ανοίγει ξαφνικά απρόσμενα αρκεί ενα άγγιγμα ένα άρωμα μια ματιά..μια νότα ..και πίστεψε με δεν μπερδέυει το παρόν όταν έχεις πονέσει πολύ και γι αυτό ξέρεις ποιός είσαι τι θέλεις και που ακριβώς θελεις να πάς.

Όταν κουβαλάς βάρος απο στιγμές που έχουν περάσει δεν κάνεις βήμα.Όταν κρατάς μόνο τη χαρά τους τότε είσαι χιλιόμετρα μπροστά.

Ανθοχαμόγελο και Φιλί με άρωμα Ζωής σου αφήνω. :))

AERIKO είπε...

Εμ..Χάρη μου αυτή είναι η υπεραξία τους.Ούτε στρατεύονται ουτε παζαρεύονται ουτε φυλακίζονται.Απλά τα υπηρετούμε πιστά και τα προσφέρουμε γενναιόδωρα όταν και αν και για όσο υπάρχουν οι συνθήκες που κάνουν την ψυχή να ανατριχιάζει.

Της Ανυποταξίας βαρύ το Τίμημα αλλά
του Συμβιβασμού θανατηφόρο.

Επιλέγουμε πορευόμαστε και στην περίπτωση μας δεν ζουμε ουτε λεπτό χωρίς να ανασαίνουμε το άρωμα της δικής μας Αλήθειας.

Πολλά Χαμόγελα σου αφήνω. :))

AERIKO είπε...

Tα Σύντομα είναι και τα περιεκτικότερα..τα απλά και τα δυσκολότερα..αλλά αξίζει αγγελούδι μου και το ξέρεις.

Χαμογελαστή Καληνύχτα και πολλά Φιλια και απο εμένα.!! :))

kaiti1964 είπε...

Τα είπες όλα πάλι Μαρία μου μέσα σε λίγες λέξεις...απόσταγμα συναισθημάτων της ψυχής σου και κατ επέκταση κάθε ψυχής αυθεντικής...που πάλλεται μαζί σου !! φιλιααα πολλά σου αφήνω και ευχές για μια όμορφη εβδομάδα!!:))

AERIKO είπε...

Όποιος έχει Υγεία και δεν δέχεται τις δυσκολίες σαν μαθηματα ψυχης και τα απλα της καθημερινότητας σαν δωρο ζωης πολυτιμο είναι το λιγότερο θεότυφλος.

Οπότε Καίτη μου όμορφη θα είναι και αυτη η εβδομάδα..ανηκουμε στους μαχητες..η χλιαρότητα των καιρων με βιδωνει πολυ ασχημα και ξεσπω μεσα εδω αλλα και έξω στους Ανθρώπους μου που δεν καταλαβαίνουν οτι δεν έχει επιστροφή το μονοπάτι που επέλεξα.

Πολλά Φιλια και απο εμενα και χαμόγελο ζεστό. :))