Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Απλά τα πράγματα....



H  αλήθεια να λέγεται




Κανείς και τίποτε δεν σε καταργεί.













14 σχόλια:

thalassaki είπε...

Πολύ σοφά τα λόγια σου, αγαπημένο Αερικό: μόνο η Αγάπη καταργεί τη μοναξιά. Σου άφησα μήνυμα για το κλιπ, είναι πραγματικά υπέροχο. Δεν το ήξερα το τραγούδι και μ' άρεσε πολύ - αν και η δική σου πνοή κάνει όλα τα τραγούδια πιο όμορφα. Να είσαι πολύ καλά, σου εύχομαι μια υπέροχη Νέα Χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, χαμόγελο, έμπνευση, αντοχές πολλές, διαδρομές μοναδικές. Φιλιά με όλη την αγάπη μου, καλό μήνα, καλή εβδομάδα :*

Stella είπε...

Αγαπημένο μου Αερικό, να ξερες πόσο χαίρομαι όταν μου ομορφαίνεις τόσο τον αέρα που αναπνέει η ψυχή μου...
Πόσο εύστοχα βρίσκεις αυτό τον στόχο της μοναξιάς με την αγάπη της καρδιάς σου... Τα χνάρια σου είναι παρηγοριά στα δικά μου!!! Σ' ευχαριστώ!!!
Σου εύχομαι από καρδιάς μια καλή κ ευλογημένη χρονιά, με ότι επιθυμείς, με πολύ αντοχή και υπομονή και με αστείρευτη ΑΓΑΠΗ!!! Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!!
Σε φιλώ γλυκά...:))

Ανώνυμος είπε...

Φιλαρακι μου
που εξαφανιστηκεςςς???????????

Ανησυχωωω
Πολυ ομορφη η αναρτηση σου και παλιιι!!

Ανανεωμενηη και powerrrrrr!!!

Etsi!!!!

AERIKO είπε...

To είδα Ελένη μου και χαμογέλασα..η αγάπη και ο καλός σου ο λόγος κρατάει χρόνια.Οι αντοχές περισσεύουν πια..
στις δύσκολες διαδρομές της δικής μου ζωής οι άνθρωποι αυτοματαιώνονται.
Τα απλά θέλουν καθαρότητα ψυχής για να τα δείς και δεν επαναπαύομαι ουτε λεπτό.Μάχομαι να παραμείνουν καθαρά τα μάτια της
κι ως εδώ καλά τα πάω.

Τα άξια και τα αληθινά Ελένη μου με σύμμαχο το χρόνο είναι που με δυναμώνουν.Υγεία καλή καρδιά και ο δρόμος ας μακραίνει.

Μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μου σου αφήνω κι εδώ. :))

AERIKO είπε...

Στέλλα μου οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.
Εδω μέσα ότι διαβάζεις είναι κι ένα θραύσμα αλήθειας απο μια σκληρή πραγματικότητα αλλα και μια πνοή ονείρου απο μια ψυχή που δεν του γύρισε ποτέ την πλάτη.Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη να δημιουργούμε στιγμές οάσεις εντός και εκτός νετ γιατί μια χαραμάδα φωτός στο πυκνό σκοτάδι των καιρών δεν είναι και λίγο πράγμα.Ειλικρίνεια ολιγάρκεια και ταπεινόφρονη ευγνωμοσύνη στο μεγάλο δωρο της Ζωής παντος καιρού και χρόνου.

Την Καλησπέρα και την αγάπη μου.:))

AERIKO είπε...

Nα μην ανησυχείς φίλε μου είμαι καλύτερα απο ποτέ θα έλεγα.Απλά αποτοξίνωση απο το pc κάνω.Μια λεπτή γραμμή χωρίζει την έκφραση και την ξεκούραση απο την εξάρτηση και την παγίδευση σ'αυτο που κακώς λένε κάποιοι εικονική πραγματικότητα.Σε πληροφορώ πως δεν είναι και καθόλου εικονική ...ίσα ίσα αντικατοπτρίζει περίτρανα το χάλι της νεας ταξης πραγματων και της χώρας μας κι αυτο συχνα με θλίβει αφάνταστα.

Θα ξαναφανώ στην ώρα μου μην ανησυχείς καθόλου.:))

3 Ιανουαρίου 2011

D.Angel είπε...

Δεν ξέρω τι να πω!
Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά
αλλά είναι συνηθισμένο!
Απλά τα πράγματα...
Οι μεγάλες αλήθειες
δεν χρειάζεται να ειπωθούν...
2011 φιλιά γλυκιά μου

Walking in vain είπε...

Εσένα σίγουρα όχι καλή μου φίλη, όχι όσο σε έχουμε δίπλα μας να μοιραζόμαστε ψυχή.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή χρονιά, με υγεία και χαρά

AERIKO είπε...

Καλή σημαίνει Υγεία και όπως κι αν έρχεται η στιγμή να χαμογελάμε πρώτοι στη ζωή.Και να έχουμε τους ανθρωπους που αγαπάμε και μας αγαπούν κοντά μας.Η αγάπη δεν γνωρίζει χιλιομετρικές αποστάσεις αλλά μονο στιγμές που μας ενώνουν.

Χαμογελαστή Καλημέρα και τρυφερό φιλί σου αφηνω σημερα μαζί με την Καλημέρα και την αγάπη μου. :))

AERIKO είπε...

Καλή Χρονιά Γιώργο μου με Υγεία και δύναμη στα δύσκολα.Το μονοπάτι της Ζωης και του Χρόνου δεν είναι στρωμένο με λουλούδια αλλά όσο ανεβαίνεις τόσο η θέα σε αποζημιώνει για όλη την κούραση ...και την τυχόν ταλαιπωρία.Η Ζωή Γιωργο είναι Δώρο..
πολύτιμο.Κι ο χρόνος ο καλύτερος μας φίλος.Χαίρομαι που σε βλέπω ξανα εδω αν και δεν αμφέβαλλα ποτε στο ότι περνάς αθόρυβα.Να περνάς όμορφα και να χαμογελας καλέ μου φίλε. Χαμογελαστή Καλημέρα κι ευχή αυτή η χρονιά να σε οδηγήσει σε ξέφωτο καρδιάς. :))

υμνωδος είπε...

"Μόνο η σφαίρα της Αγάπης
βρίσκει κατάστηθα τη Μοναξιά", γράφεις Aeriko...
και 'γω που νόμιζα πως δεν σχετίζεται με τη βια...
πόσο λάθος έκανα...
τρέχω να προλάβω να οχυρώσω τη μοναξιά μου, λοιπόν...

AERIKO είπε...

Τα Αληθινά παραμένουν Ανοχύρωτα
αυτή είναι και η δύναμη τους
δεν έχει τείχη εδώ..μόνο ξέφωτα..και οι πειρατές πόθοι δεν οδηγούν πάντα σε λεηλατημένες στιγμές....

Απλά τα πράγματα.!!

Όμορφο βράδυ και Καλό Σ/Κ εύχομαι ολόψυχα. :))

υμνωδος είπε...

Καλησπέρα, Aeriko.
Το μόνο που έχω να κάνω είναι να συμφωνήσω με τα γραφόμενα.
Παρέλειψες όμως να μου μιλήσεις για τη βία...

AERIKO είπε...

Υμνωδε

η σφαίρα της αγάπης δεν εχει βία αλλά ένταση.Όταν αντιστέκεσαι σε κομματιάζει..όταν αφήνεσαι απλα σ'αιφνιδιάζει κυριευοντας σε.Μονο έξω απο το Εγω σου συναντας την Ουσια και μόνο μέσα απο τον άλλον γνωριζεις τον εαυτο σου. Όταν οχυρώνεσαι χάνεις στα σημεία.Η ζωη για μενα ειναι μια παρτιδα σκάκι..Νικητες οσοι ρισκαρουν και τα δινουν ολα πονταροντας στη στιγμη. Η στιγμη διαρκει γιατι χαραζεται μεσα μας και ο χρονος ειναι μια ασύλληπτη εννοια για τον δικο μας τον ανθρωπινο νου.Κανενα Καστρο δεν ειναι απαραβίαστο..για μενα το οχυρωνομαι σημαινει αντιστεκομαι.

Σε τι..; Eιναι μάταιο να οχυρώνομαι αφου ήρθα για να ζήσω..να ΖΗΣΩ όχι να υπάρχω απλά. Η αγάπη ζεσταινει ο ερωτας πυρπολει. Μακαριοι όσοι κάποια στιγμη τα ζουν ταυτοχρονα.

Όμορφο βραδυ εύχομαι.:) Τα πραγματα ειναι απλά οταν τα προσεγγίζεις με καρδια και ψυχη.Ο νους και το σωμα τα περιπλέκουν συχνά.